Contact rapid

Program: Luni-Vineri 8-17;  Sambata 8-14
Ne gasiti si pe
 


Despre noi

 Rot Resort activeaza pe piata europeana inca din anul 2014, fiind cel mai mare dealer de case mobile noi si second hand din Romania, cu un stoc permanent de minim 100 de unitati puse la dispozitia clientilor sai.

Din pasiunea si dorinta de a oferi cele mai bune servicii de pe piata, anul 2016 a marcat extinderea gamei de servicii  devenind producatori de case mobile, prin infiintarea unei hale proprii de productie si montaj in cadrul parcului nostru situat pe DN 1H Nr. 1K, Hereclean, Judetul Salaj.

Casele mobile sunt solutia perfecta, rapida si accesibila adaptata diferitelor nevoi in permanenta schimbare, de la case de vacanta, birouri sau locuinte permanente. Ele sunt proiectate si dotate corespunzator, in vederea folosintei imediate.

Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, iar aparatura este de ultima generatie pentru a va garanta comfortul dorit.

Clientii nostri au, de asemenea, oportunitatea de a-si personaliza casa mobila visata dupa propria imaginatie si dorinta.

Va stam la dispozitie in parcul nostru, ROT RESORT, precum si telefonic sau prin intermediul retelelor de socializare puse la dispozitia dumneavoastra pe website la sectiunea contact sau pe pagina principala.

Va asteptam cu drag!