Contact rapid

Program: Luni-Vineri 8-17;  Sambata 8-14
Ne gasiti si pe
 


Servicii

Vanzari cumparari case mobile


Rot resort

ROT RESORT  activeaza pe piata europeana inca din anul 2014, fiind cel mai mare dealer de case mobile noi si second hand din Romania, cu un stoc permanent de minim 100 de unitati puse la dispozitia clientilor sai.

 

 

 

Consultanta in alegerea casei mobile dorite


Rot resort

Existenta unei game atat de variate de case mobile cu dimensiuni, caracteristici si configuratii diferite poate face dificila alegerea unei case mobile.Intentia noastra este de a oferi clientilor  posibilitatea de vizionare a cat mai multe modele existente pe piata internationala in parcul nostru.

 

 

PLATA IN RATE CU CARDUL DE CUMPARATURI


Rot resort

Rot Resort in parteneriat cu Raiffesen Bank ofera posibilitatea clientilor sai de a achizitiona casele mobile  in rate fara dobanda sau alte costuri suplimentare cu cardul de cumparaturi. 

PROGRAMUL BUY BACK


Rot resort

Daca doriti sa vindeti sau sa schimbati casa mobila achizitionata, noi ne ocupam de acest lucru! ROT RESORT va evalua casa la pretul actual al pietei si va ofera posibilitatea de a o achizitiona de la dumneavoastra prin programul BUY BACK. 

Trecerea de la consumatori pe gaz la cei pe curent


Rot resort

 

In multe dintre cazuri am avut clienti care, avand o sursa de curent electric,  au preferat sa treaca de la consumatorii pe gaz (respectiv incalzire, boiler, aragaz, etc) la consumatori electrici.

 

Schimbare usi si ferestre simple cu cele din tamplrie PVC


Rot resort

 

Asiguram instalarea si montajul usilor si a ferestrelor simple cu cele din tamplarie PVC (termopan), la preturi de producator.

 

 

Transport case mobile la destinatia clientului


Rot resort

 

ROT RESORT pune la dispozitia clientilor sai serviciul de transport la locatia de amplasare. Nu trebuie sa va ingrijorati nici daca doriti sa va livram casa mobila in afara tarii, deoarece suntem pregatiti si pentru acest lucru.

 

Amplasare case mobile.


Rot resort

 

Venim in intampinarea clientilor nostri cu servicii de amplasare si montare a caselor mobile.

 

 

Depozitare case mobile


Rot resort

 

Ati gasit pe site-ul nostru casa mobila mult visata si doriti sa o achizitionati, dar nu aveti deocamdata suma integrala, sau pur si simplu inca nu dispuneti de locatia unde doriti sa o amplasati ?