ROT RESORT activează pe piața europeană încă din anul 2014, fiind cel mai mare dealer de case mobile noi si second hand din Romania, cu un stoc permanent de minim 100 de unități puse la dispoziția clienților săi.

ROT RESORT este unic importator de case mobile SWIFT pentru România si Ungaria.

Consultanță în alegerea casei mobile dorite

Existenta unei game atat de variate de case mobile cu dimensiuni, caracteristici si configuratii diferite poate face dificila alegerea unei case mobile.Intentia noastra este de a oferi clientilor  posibilitatea de vizionare a cat mai multe modele existente pe piata internationala in parcul nostru.

Va stam la dispozitie cu orice fel de informatie necesara pe parcursul vizitei dumneavoastra.

In cazul in care nu aveti posibilitatea de a vizita parcul nostru, ne puteti contacta telefonic sau pe e-mail si in cel mai scurt timp veti fi contactat de catre un membru al echipei noastre pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra!

TBI CREDIT

ROT RESORT in parteneriat cu TBI Credit ofera posibilitatea clientilor sai de a achizitiona casele mobile in rate, prin creditare directa din locatia nostra.

Pentru informatii - Bosca Vasile tel: 0736 607 783 

Plata în rate cu cardul de cumpărături prin RAIFFEISEN BANK

ROT RESORT in parteneriat cu Raiffesen Bank ofera posibilitatea clientilor sai de a achizitiona casele mobile  in rate fara dobanda sau alte costuri suplimentare cu cardul de cumparaturi.

Pentru mai multe detalii despre cardul de cumpaturi Raiffeisen Bank accesati link-ul:

https://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/produsele-noastre/operatiuni-curente/carduri-de-cumparaturi/cardul-de-cumparaturi-standard/

Programul BUY BACK

Daca doriti sa vindeti sau sa schimbati casa mobila achizitionata, noi ne ocupam de acest lucru!

 

ROT RESORT va evalua casa la pretul actual al pietei si va ofera posibilitatea de a o achizitiona de la dumneavoastra prin programul BUY BACK.

Trecerea de la consumatori pe gaz la cei pe CURENT

In multe dintre cazuri am avut clienti care, avand o sursa de curent electric,  au preferat sa treaca de la consumatorii pe gaz (respectiv incalzire, boiler, aragaz, etc) la consumatori electrici.

Existenta pe piata a aparaturii electrice cu clasa de consum economica faciliteaza aceasta trecere, generand confortul termic si financiar dorit.

 

O solutie foarte des intalnita este schimbarea boilerului si a convectorului central destinat incalzirii pe gaz cu cel pe curent, si pastrarea aragazului si a cuptorului pe gaz.

 

Pentru orice fel de informatii sau sfaturi in acest sens va stam la dispozitie!

Schimbare uși și ferestre simple cu cele din TÂMPLĂRIE PVC

In vederea utilizarii caselor mobile pe toata durata anului, este recomandat sa fie dotate cu geamuri si usi PVC.

 

Asiguram schimbarea usilor si ferestrelor simple cu cele din tamplarie PVC (termopan), la pret de producator..

AMPLASARE case mobile

Venim in intampinarea clientilor nostri cu servicii de amplasare si montare a caselor mobile.

 

Va punem la dispozitie servicii precum incarcarea, descarcarea, transportul si tractarea pana la destinatia finala, precum si pozitionarea si calarea casei.

Datorita faptului ca aceste case mobile nu necesita autorizatie de constructie si nici alte avize sau documentatii de amplasare, face ca acestea sa poata fi aplasate in cele mai diverse locuri.

DEPOZITARE case mobile

Ati gasit pe site-ul nostru casa mobila mult visata si doriti sa o achizitionati, dar nu aveti deocamdata suma integrala, sau pur si simplu inca nu dispuneti de locatia unde doriti sa o amplasati?

Nicio problema, va ajutam noi in acest caz. Dupa achitarea avansului de minim 20% din valoarea casei, aceasta va fi rezervata si astfel nu riscati sa fie cumparata de catre altcineva. Ca urmare, casa va fi pastrata la noi in parc pe o durata stabilita la data achitarii avansului pana in momentul in care va veti decide unde si cand doriti livrarea.

 

Nu percepem costuri suplimentare pentru depozitarea casei mobile in parcul nostru.

Izolare PODEA

Izolare podea cu spuma poliuretanica cu densitate mare (de 35)  si celula inchisa cu o grosime de 5 cm.

Contactează-ne

SC ROT RESORT S.R.L.

CUI: RO 33494911

J31/294/2014

Romania

Tel: +40 786 700 800

+40 745 592 986

Email: contact@rotresort.ro

office@rotresort.ro

ORAR: Luni-Vineri (8AM-16PM)

Sâmbătă (9AM-14PM)

© 2019 ROT RESORT SRL . Toate drepturile rezervate.

Website creat de SeeDesine.

Case Mobile Noi si Second Hand Romania | ROT RESORT
germany.png