Verificarea accesului și locației de amplasare

Deoarece casele mobile nu necesită autorizație de construire sau documentații specifice, ajung în cele mai diverse locuri, care de regulă nu sunt ușor acesibile.

Pentru a ne asigura că livrarea se desfășoară fără probleme, te sfătuim să pregătești în primă fază un material media (un videoclip sau fotografii) și să iei măsurători ale căii de acces către locul unde dorești să fie amplasată casa ta mobilă.
Dacă în zonă este disponibilă opțiunea de Street View, va fi de ajutor să ne trimiți locația.

În cazul în care nu putem confirma accesibilitatea în acest fel, un membru din echipa noastră de transport va veni la fața locului pentru a verifica dacă putem să amplasăm casa mobilă în locul indicat de tine.

Pentru acest serviciu, se aplică o taxă de 100 EURO + TVA, la care se adaugă 1 EURO/kilometru tur-retur + TVA.

Amplasare case mobile

Știm că amplasarea caselor mobile poate fi dificilă, pentru că de cele mai multe ori ajung în locuri greu accesibile cu un camion.
 De aceea, îți stăm la dispoziție pentru serviciul de amplasare, care presupune tractarea casei mobile din ultimul punct accesibil rutier și poziționarea acesteia cu utilajele noastre specializate. Casa mobilă va rămane fixată pe cele 4 picioare metalice din dotare,  în locul ales de tine.
Pentru a beneficia de acest serviciu, trebuie să asiguri acces pe proprietate, spațiu suficient pentru manevră și o cale de acces nivelată către locul dorit.

Costul pentru amplasare este de 500 EURO + TVA, dar poți conta și pe consultanța și asistența noastră în cazul în care decizi să amplasezi casa mobilă prin mijloace proprii.
Spre exemplu, în cazul în care casa mobilă nu poate fi manevrată terestru pentru a ajunge pe poziția finală, îți punem la dispoziție un sistem de ridicare cu macara, însă achiziționarea serviciului propriu-zis va fi  în sarcina ta.

Calare case mobile

Vrem să facem totul cât mai ușor pentru tine, așadar pe lângă serviciul de amplasare, îți oferim și opțiunea de a cala casa mobilă.

Calarea presupune fixarea casei mobile în boloboc  folosind un sistem special, format din 8 suporți metalici reglabili și 8 dale de beton. Este important ca locul de amplasare să fie pregătit corespunzător,  nivelat și cilindrat în prealabil.

Tariful pentru serviciul de calare este de 1000 EURO + TVA.
 De asemenea, poți achiziționa sistemul de calare la prețul de 600 EURO + TVA, fără a beneficia de serviciul propriu-zis.

În cazul în care sunt necesare materiale suplimentare, acestea vor fi taxate separat: o dală din beton costă 10 EURO, iar un suport metalic 60 EURO.

Plata în rate

Împreună cu TBI Bank, am făcut posibilă opțiunea de plată în rate, pentru a-ți face achiziția mai ușoară și mai convenabilă.

Suma maximă finanțată: 80.000 RON/ 16.000 EURO

Condiții pentru creditare:

  • vechime minim 3 luni la actualul loc de muncă;
  • venit minim: 1495 RON/ pensie minimă 1125 RON;
  • vârstă: 18 – 75 ani (la final de credit);
  • grad de îndatorare: până la 65 % din salariul net;
  • se acceptă codebitor dacă nu te încadrezi singur (codebitorul nu trebuie să fie obligatoriu din familie );
  • se acceptă venituri din străinatate: salariat de minim 6 luni (contract original, contract tradus de un traducător autorizat, 3 extrase de cont cu venitul lunar) sau pensie  încasată de minim 3 luni, la o bancă din România;

Cum aplici?

  • Pentru a aplica ai nevoie de buletin, număr de telefon și adresă de email.
  • Aprobarea dosarului se face între 10-120 min.
  • Semnezi electronic printr-un sms, iar ulterior primești  pe email documentele semnate.

Dobândă
Dobânda variază în funcție de profilul tău de client.  Aceasta începe de la 1 %/ lună (adică 12% /an), cu posibilitatea de rambursare anticipată la care dobânda este 0%.

Mai multe detalii poți obține de la consultantul nostru Raul Brîndușe, la numărul de telefon  0728.831.087.

Consultanță în alegerea casei mobile dorite

Știm că sunt puțini cei care cunosc deja conceptul de casă mobilă, așadar echipa noastră îți oferă consultanță specializată, pentru a face alegerea cea mai potrivită nevoilor tale.
Dacă ai nevoie de mai multe informații sau de clarificări referitoare la casele mobile sau serviciile conexe, nu ezita să iei legătura cu noi prin oricare dintre mijloacele puse la dispoziție la secțiunea contact.

Trecerea de la consumatori pe gaz la consumatori electrici 

Dacă este mai convenabil pentru tine să treci de la utilizarea gazului la electricitate pentru anumite echipamente din casa mobilă aleasă, există câteva opțiuni pe care le poți lua în considerare. De exemplu, poți să înlocuiești instantul de gaz pentru apa caldă cu un boiler electric și să schimbi convectorul de gaz din living cu un șemineu electric, păstrând în continuare aragazul pe gaz, dacă preferi.
De asemenea, putem adăuga convectoare electrice montate pe perete pentru a îmbunătăți sistemul de încălzire.

Tariful pentru serviciul propriu-zis este de 100 EURO+ TVA/ aparataj, la care se adaugă costul aparatajului.

Înlocuirea ușilor și ferestrelor simple cu  tâmplărie PVC

Dacă alegi un model de casă mobilă second hand care are în dotare uși și ferestre simple, din aluminiu, cu o singură foaie de sticlă, te putem ajuta cu înlocuirea acestora cu cele din tâmplărie PVC și geam termopan, la preț de producător.

Izolare PODEA

Te susținem în a face casa mobilă aleasă să se simtă cu adevărat ca acasă, așadar, pentru a-i  crește eficiența termică, te putem ajuta și cu izolarea podelei cu spumă poliuretanică.

Folosim spumă cu densitate mare, de 35 și celulă închisă cu grosime de 5 cm.

Tariful pentru acest serviciu este de 20€+ TVA/m2.

Găzduirea casei mobile

Ai găsit la noi casa mobilă perfectă pentru tine și ai hotărât să o achiziționezi, dar încă nu ești pregătit pentru livrare?

Nu-ți face griji, avem o soluție și pentru asta. O poți rezerva cu un avans de 20% din valoare, urmând să faci plata integrală în termen de 7 zile.
Casuța  poate rămâne apoi în parcul nostru fară costuri suplimentare, până ai totul pus la punct.

BUY BACK

Dacă la un moment dat simți nevoia să faci o schimbare și îți dorești un model mai nou, sau te gândești să vinzi casa mobilă, îți oferim posibilitatea de buy back.

Compare listings

Comparaţie