Rezultatele căutării

Servicii

Verificarea accesului și locației de amplasare

Deoarece conceptul de casă mobilă este în stransă legătură cu petrecerea timpului liber cât mai aproape de natură, locurile în care se intenționează să fie plasate nu sunt întotdeauna cele mai ușor accesibile. 

Pentru a evita situațiile incomode sau imposibile care pot surveni la livrare, le sugerăm clienților noștri ca într-o primă fază să pregătească un material media (videocplip sau fotografii) și măsurători ale căii de acces către locul în care trebuie să ajungă căsuța. 

În situația în care confirmarea accesibilității nu se poate face în baza acestui material, un membru al echipei noastre de transport se va deplasa la fața locului pentru a constata dacă exista posibilitatea amplasării casei mobile în locul indicat de client. 

Pentru acest serviciu se percepe o taxă de 100 EURO + TVA, la care se adaugă 1 EURO/km, taxat tur-retur + TVA.

AMPLASARE case mobile

Faptul că aceste case mobile nu necesită autorizație de construcție și nici alte avize sau documentații specifice, face ca ele să poată fi amplasate în cele mai diverse locuri, care nu pot fi accesate întotdeauna cu camionul. 
Din acest motiv, venim în întampinarea clienților noștri cu serviciul de amplasare a casei mobile, care constă în tractarea acesteia și punerea pe poziție cu ajutorul utilajelor noastre. 

În vederea efectuării acestui serviciu, clientul trebuie sa asigure accesul pe proprietate, spațiu de manevră suficient, precum și calea de acces spre locul de amplasare a casei mobile, nivelate si cilindrate.  

Casa mobilă va ramane fixată pe cele 4 picioare din dotare, în locul ales de dumneavoastră. 

Costul amplasării este de 500 EURO + TVA.

De asemnea, oferim consultanță și asistență pentru clienții care aleg să efectueze amplasarea casei mobile prin mijloace proprii. 

Spre exemplu, în cazul în care casa mobilă nu poate fi manevrată terestru pentru a ajunge pe poziția finală, punem la dispoziția clienților noștri un sistem de ridicare cu macara, achiziționarea serviciului propriu-zis fiind în sarcina acestora.  

CALARE case mobile

Ne dorim să răspundem afirmativ la cât mai multe dintre cerințele clienților noștri, așadar, adițional amplasării propriu-zise, putem efectua și operațiunea de calare a casei mobile. 

Calarea constă în fixarea și punerea în boloboc a casei mobile cu ajutorul sistemului de calare, compus din 8 suporți metalici reglabili zincați și 8  dale de beton. 

Locul pe care va fi poziționată casa mobilă trebuie să fie nivelat și cilindrat în prealabil. 

Tariful pentru serviciul de calare este de 1000 EURO + TVA. 

Totodată, clientul are opțiunea de a achiziționa sistemul de calare, în valoare de 600 EURO+ TVA, fără prestarea serviciului propriu-zis.  

Dacă în vederea efectuării serviciilor mai sus menționate sunt necesare materiale suplimentare, acestea vor fi taxare după cum urmează: 

– dală de beton – 10 EURO

-suport metalic – 60 EURO  

 

Plata în rate cu TBI CREDIT

ROT RESORT în parteneriat cu TBI Credit oferă clienților săi posibilitatea de a achiziționa casele mobile în rate fixe, prin creditare directă din locația noastră.

Pentru informații – Ionuț Brîndușe tel: 0726 382 784

CALCULATOR DE CREDITE ȘI DETALII

 

Consultanță în alegerea casei mobile dorite

Existența unei game atât de variate de case mobile cu dimensiuni, caracteristici și configurații diferite poate face dificilă alegerea unei case mobile. Intenția noastră este de a oferi clienților posibilitatea de a viziona cât mai multe modele existente pe piața internațională în parcul nostru.

Va stăm la dispoziție cu orice fel de informații necesare pe parcursul vizitei dumneavoastră.

În cazul în care nu aveți posibilitatea de a vizita parcul nostru, ne puteți contacta telefonic sau pe e-mail și în cel mai scurt timp veți fi contactat de către un membru al echipei noastre pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră!

Trecerea de la consumatori pe gaz la consumatori electrici 

În multe dintre cazuri am avut clienți care au preferat să treacă de la consumatorii pe gaz (respectiv încălzire, boiler, aragaz, etc.) la consumatori electrici.

O soluție foarte des aplicata este inlocuirea instantului GPL pentru apa calda cu boiler electric, respectiv a convectorului GPL din living cu semineu electric si păstrarea aparatajelor pentru gătit pe gaz.

De asemenea, la cerere se poate suplimenta sistemul de incalzire in restul casei, cu convectoare electrice montate pe perete. 

Tariful pentru serviciul propriu-zis este de 100 EURO+ TVA/ aparataj, la care se adaugă costul aparatajului. 

Pentru orice fel de informații sau sfaturi în acest sens, vă stăm la dispoziție!

 

 

Schimbare uși și ferestre simple cu cele din TÂMPLĂRIE PVC

În vederea utilizării caselor mobile pe toată durata anului, este recomandat să fie dotate cu geamuri și uși PVC.

Asigurăm schimbarea ușilor și ferestrelor simple cu cele din tâmplărie PVC (termopan), la preț de producător.

DEPOZITARE case mobile

Ați găsit pe site-ul nostru casă mobilă mult visată și doriți să o achiziționați, dar nu dispuneți de locația unde doriți să o amplasați?

Nicio problema, va ajutăm noi în acest caz. După achitarea avansului de minim 20% din valoarea casei, această va fi rezervată și aveti termen maxim 7 de zile pentru a face plata integrala.  Casa poate sa ramana in parc până în momentul în care va veți decide unde și când doriți livrarea.

Nu percepem costuri suplimentare pentru depozitarea casei mobile în parcul nostru.

 

Programul BUY BACK

Dacă doriți să vindeți sau să schimbați casa mobilă achiziționată, noi ne ocupăm de acest lucru!

ROT RESORT va evalua casa la prețul actual al pieței și vă oferă posibilitatea de a o achiziționa de la dumneavoastră prin programul BUY BACK

Comparați ofertele