Rezultatele căutării

Servicii

AMPLASARE case mobile

Faptul că aceste case mobile nu necesită autorizație de construcție și nici alte avize sau documentații de amplasare, face ca ele să poată fi aplasate în cele mai diverse locuri, care nu pot fi accesate intotdeauna cu camionul. 
Din acest motiv venim in intampinarea clientlor nostri cu serviciul de amplasare a casei mobile, care consta in tractarea casei mobile si punerea pe pozitie cu ajutorul utilajelor noastre. 

In vederea efectuarii acestui serviciu, clientul trebuie sa asigure accesul pe proprietate, spatiu de manevra suficient, precum si calea de acces spre locul de amplasare a casei mobile, nivelate si cilindrate.  

Casa mobila va ramane fixata pe cele 4 picioare din dotare, in locul ales de dumneavoastra. 

Costul amplasării este de 500 EURO + TVA.

 

 

CALARE case mobile

Pe lângă amplasare, oferim clientilor si serviciul de calare a casei mobile.

Aceasta consta in fixarea si punerea in boloboc a casei cu ajutorul sistemului de calare, compus din 8 suporti metalici reglabili zincati si 8  dale de beton. 

Locul pe care va fi pozitionata casa mobila trebuie sa fie nivelat si cilindrat in prealabil. 

Tariful pentru acest serviciu este de 1000 EURO + TVA.

Daca in vederea efectuarii serviciilor mai sus mentionate sunt necesare materiale suplimentare, acestea vor fi taxare dupa cum urmeaza: 

– dala de beton – 25 EURO

-suport metalic – 50 EURO  

 

Plata în rate cu TBI CREDIT

ROT RESORT în parteneriat cu TBI Credit oferă posibilitatea clienților săi de a achiziționa casele mobile în rate fixe, prin creditare directă din locația noastră.

Pentru informații – Ionuț Brîndușe tel: 0726 382 784

CALCULATOR DE CREDITE ȘI DETALII

 

Plata în rate cu cardul de cumpărături prin RAIFFEISEN BANK

ROT RESORT în parteneriat cu Raiffesen Bank oferă posibilitatea clienților săi de a achiziționa casele mobile în rate fără dobândă sau alte costuri suplimentare cu cardul de cumpărături.

Pentru mai multe detalii despre cardul de cumpărături Raiffeisen Bank accesați link-ul:

click

 

Consultanță în alegerea casei mobile dorite

Existența unei game atât de variate de case mobile cu dimensiuni, caracteristici și configurații diferite poate face dificilă alegerea unei case mobile. Intenția noastră este de a oferi clienților posibilitatea de a viziona cât mai multe modele existente pe piața internațională în parcul nostru.

Va stăm la dispoziție cu orice fel de informații necesare pe parcursul vizitei dumneavoastră.

În cazul în care nu aveți posibilitatea de a vizita parcul nostru, ne puteți contacta telefonic sau pe e-mail și în cel mai scurt timp veți fi contactat de către un membru al echipei noastre pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră!

Trecerea de la consumatori pe gaz la consumatori electrici 

În multe dintre cazuri am avut clienți care au preferat să treacă de la consumatorii pe gaz (respectiv încălzire, boiler, aragaz, etc.) la consumatori electrici.

O soluție foarte des aplicata este inlocuirea instantului GPL pentru apa calda cu boiler electric, respectiv a convectorului GPL din living cu semineu electric si păstrarea aparatajelor pentru gătit pe gaz.

De asemenea, la cerere se poate suplimenta sistemul de incalzire in restul casei, cu convectoare electrice montate pe perete. 

Costul este de 150 EURO/ aparataj.

Pentru orice fel de informații sau sfaturi în acest sens vă stăm la dispoziție!

 

 

Schimbare uși și ferestre simple cu cele din TÂMPLĂRIE PVC

În vederea utilizării caselor mobile pe toată durata anului, este recomandat să fie dotate cu geamuri și uși PVC.

Asigurăm schimbarea ușilor și ferestrelor simple cu cele din tâmplărie PVC (termopan), la preț de producător.

DEPOZITARE case mobile

Ați găsit pe site-ul nostru casă mobilă mult visată și doriți să o achiziționați, dar nu dispuneți de locația unde doriți să o amplasați?

Nicio problema, va ajutăm noi în acest caz. După achitarea avansului de minim 20% din valoarea casei, această va fi rezervată și aveti termen maxim 7 de zile pentru a face plata integrala.  Casa poate sa ramana in parc până în momentul în care va veți decide unde și când doriți livrarea.

Nu percepem costuri suplimentare pentru depozitarea casei mobile în parcul nostru.

 

Programul BUY BACK

Dacă doriți să vindeți sau să schimbați casa mobilă achiziționată, noi ne ocupăm de acest lucru!

ROT RESORT va evalua casa la prețul actual al pieței și vă oferă posibilitatea de a o achiziționa de la dumneavoastră prin programul BUY BACK

Comparați ofertele