Rezultatele căutării

Servicii

PLATA IN RATE CU TBI CREDIT

ROT RESORT în parteneriat cu TBI Credit oferă posibilitatea clienților săi de a achiziționa casele mobile în rate fixe, prin creditare directă din locația nostra. Pentru informații – Ionut Brinduse tel: 0726 382 784 CALCULATOR DE CREDITE SI DETALII

Consultanță în alegerea casei mobile dorite

Existența unei game atât de variate de case mobile cu dimensiuni, caracteristici și configurații diferite poate face dificilă alegerea unei case mobile.Intenția noastră este de a oferi clienților posibilitatea de vizionare a cât mai multe modele existente pe piață internațională în parcul nostru.

Va stăm la dispoziție cu orice fel de informație necesară pe parcursul vizitei dumneavoastră.

În cazul în care nu aveți posibilitatea de a vizită parcul nostru, ne puteți contacta telefonic sau pe e-mail și în cel mai scurt timp veți fi contactat de către un membru al echipei noastre pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră!

 

Plata în rate cu cardul de cumpărături prin RAIFFEISEN BANK

ROT RESORT in parteneriat cu Raiffesen Bank ofera posibilitatea clientilor sai de a achizitiona casele mobile in rate fara dobanda sau alte costuri suplimentare cu cardul de cumparaturi.

Pentru mai multe detalii despre cardul de cumpaturi Raiffeisen Bank accesati link-ul:

click

 

Programul BUY BACK

Daca doriti sa vindeti sau sa schimbati casa mobila achizitionata, noi ne ocupam de acest lucru!

ROT RESORT va evalua casa la pretul actual al pietei si va ofera posibilitatea de a o achizitiona de la dumneavoastra prin programul BUY BACK.

Trecerea de la consumatori pe gaz la cei pe CURENT

In multe dintre cazuri am avut clienti care, avand o sursa de curent electric, au preferat sa treaca de la consumatorii pe gaz (respectiv incalzire, boiler, aragaz, etc) la consumatori electrici.

Existenta pe piata a aparaturii electrice cu clasa de consum economica faciliteaza aceasta trecere, generand confortul termic si financiar dorit.

O solutie foarte des intalnita este schimbarea boilerului si a convectorului central destinat incalzirii pe gaz cu cel pe curent, si pastrarea aragazului si a cuptorului pe gaz.

Pentru orice fel de informatii sau sfaturi in acest sens va stam la dispozitie!

 

 

Schimbare uși și ferestre simple cu cele din TÂMPLĂRIE PVC

In vederea utilizarii caselor mobile pe toata durata anului, este recomandat sa fie dotate cu geamuri si usi PVC.

Asiguram schimbarea usilor si ferestrelor simple cu cele din tamplarie PVC (termopan), la pret de producator.

 

 

AMPLASARE case mobile

Venim în întâmpinarea clienților noștri cu servicii de amplasare și montare a caselor mobile.

Va punem la dispoziție servicii precum încărcarea, descărcarea, transportul și tractarea până la destinația finală, precum și poziționarea casei.

Datorită faptului că aceste case mobile nu necesită autorizație de construcție și nici alte avize sau documentații de amplasare, face că acestea să poată fi aplasate în cele mai diverse locuri.

DEPOZITARE case mobile

Ați găsit pe site-ul nostru casă mobilă mult visată și doriți să o achiziționați, dar nu dispuneți de locația unde doriți să o amplasați?

Nicio problema, va ajutăm noi în acest caz. După achitarea avansului de minim 30% din valoarea casei, această va fi rezervată și aveti termen maxim 15 de zile pentru a face plata integrala.  Casa poate sa ramana in parc până în momentul în care va veți decide unde și când doriți livrarea.

Nu percepem costuri suplimentare pentru depozitarea casei mobile în parcul nostru.

Comparați ofertele